Kaki Tiga Ketjap Medja No. 1
Ketjap Medja is een heerlijke Indonesische sojasaus die wordt gemaakt op basis van sojabonen, kruiden, zout en eventueel zoet gemaakt door de toevoeging van palmsuiker of rietsuiker.
Vanaf
€ 2,95
Op voorraad
Artikelnummer
RT000059
omschrijving
Ketjap Medja is een heerlijke Indonesische sojasaus die wordt gemaakt op basis van sojabonen, kruiden, zout en eventueel zoet gemaakt door de toevoeging van palmsuiker of rietsuiker. Kenmerken van deze ketjap zijn de donkerbruine kleur en de stroperigheid. Ketjap wordt veelvuldig gebruikt voor het kleuren en aromatiseren van gerechten, als smaakmaker aan tafel of als onderdeel van marinades voor vleesgerechten. Ketjap is ook niet te vergelijken met Chinese of Japanse sojasauzen, want deze zijn vaak dunner en salty qua smaak. Ketjap medja bevat suikersiroop, natuurlijk gefermenteerde sojabonen, water, zout en karamel en wordt voornamelijk verwerkt in de Indische en Molukse keuken in onder andere sambals, bami, nasi, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Na opening in de koelkast bewaren.
Voedingswaarde per 100 gram
overige informatie
Schrijf uw eigen review