Gemiddelde waardering 9.6 / 10

star star star star star

(Toon alle reviews)

Toggle Nav

Over Scholtes Noten & Deli

Scholtes is een familiebedrijf dat eigenlijk al sinds de 20-er jaren haar klanten bedient. Begonnen met vlees, brood en melk aan de deur in haagse wijken zoals Mariahoeve en Bohemen, begonnen Henk en z'n vrouw Toos samen met broer Piet een delicatessenwinkel aan het nieuwgebouwde De Savornin Lohmanplein en van hieruit hebben de kinderen inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de notenbranche en een stuk delicatessen en bereiden zij elke dag verse producten met passie en een lach! Sinds 1978 als een pure specialist in een 'stenen' winkel Den Haag aan het De Savornin Lohmanplein op het gebied van noten, gedroogd fruit, chocolade en superfoods.

Sinds 2014 bieden we ook in onze webshop de lekkerste vers gebrande noten aan, maar ook andere notensoorten als walnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten of macadamianoten. Probeer onze producten uit en je ervaart het verschil. Scholtes Notenshop heeft naast een stenen winkel in Den Haag ook een webwinkel (-tje). Dit omdat door de jaren heen mensen ook verhuizen, soms zelfs naar het buitenland en wij merkten dat we steeds vaker een ' pakketje' per post moesten versturen, 'omdat die verjaardag er weer aan kwam'.

Er was dus al een kleine webwinkel bijgekomen, en in 2021 is deze drastisch herzien om je 7 dagen per week en 24 uur per dag en waar dan ook ter wereld te kunnen blijven voorzien van onze ongekende versheid en smaak van onze heerlijke noten, zuidvruchten, superfoods of chocolade. Want daar gaat het bij ons wel om: alles valt of staat met versheid voor een goede prijs. En daar zijn we enorm goed in! Via onze webwinkel kun je veilig, snel en gemakkelijk de lekkerste producten bestellen. Meeste versproducten worden door onszelf bereid tot een heerlijk kwaliteitsproduct en ook dagvers verpakt om de volgende dag door de koerier bij jou te worden bezorgd! Ons assortiment is zeer uitgebreid, en altijd up to date met de laatste trends. Onze bestellingen worden dus iedere dag vers verpakt en daardoor kunnen wij absolute versheid garanderen

"De heerlijkste producten voor de eerlijkste prijs!"

Wat bieden wij elke dag weer?

Scherp geprijsde producten, een ruim en variërend aanbod, goede kwaliteit, goede service en snelle verzending. Ook met betrekking tot vragen bieden wij u een snelle service. Wij proberen er voor te zorgen dat een klant die bij ons besteld voor honderd procent tevreden is over onze producten en service.

Waarom kiezen voor Scholtes Noten & Deli?

  • Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en omstreken!
  • Ultieme ervaring in het noten en zuidvruchten vakgebied, hier hebben wij een brede kennis ontwikkeld over onze producten en dat laten we elke dag met heel veel plezier merken aan onze klanten.
  • Al onze pinda’s, noten en notenmixen worden iedere dag vers gebrand en wij werken dus niet vooruit met batches en voorraad van onze zelfgebrand assortiment.
  • Alleen de beste prijs kwaliteit verhouding: "De heerlijkste producten voor de eerlijkste prijs!"
  • Snelle levering. We werken elke dag met een strak proces om te doen wat we u beloven.
  • Er zijn in pinda's en noten veel verschillen te vinden in de markt, maar Scholtes Noten & Deli zorgt voor A-Kwaliteit, dus dit betekent de beste oogsten, groot formaat noten (er zijn bijvoorbeeld heel veel verschillende maten cashewnoten of amandelen en daar is niet altijd transparantie op in de markt richting de consument), alles gebrand in arachide-olie.
  • Producten worden verpakt in een luchtdichte en hersluitbare verpakking.
  • Alles op voorraad. Je grijpt er nooit naast!
  • Voor vragen neem gerust contact met ons op.
We hopen je snel te zien! Met vriendelijke groet, Familie Scholtes
"Kwaliteit bereid met passie en een lach sinds 1978!" - Familie Scholtes